Broederschap genomineerd voor de Cultuurduivel 2019

Vorig weekend ging in het CC ’t Vondel het jaarlijkse cultuurfeest door. Zoals gewoonlijk heeft de Broederschap hier ook een standje. Naast enkele prachtige optredens van lokale Halse verenigingen en een optreden van Johny Voners (beter bekend als Xavier Waterslaeghers uit F.C. De Kampioenen) werden de eerste drie genomineerden voor de “Cultuurduivel 2019” voorgesteld. Volgend jaar worden er nog 3 verenigingen genomineerd en wordt de winnaar gekozen.

De “Cultuurduivel” is de cultuurprijs van de stad Halle voor personen of verenigingen die zich op een bijzondere manier hebben ingezet voor het culturele leven in de stad. De prijs wordt tweejaarlijks uitgereikt. De winnaar ontvangt niet alleen de grote eer, maar ook een uniek beeldje van kunstenaar Luc Van Ruysevelt.

De Broederschap van O.L.-Vrouw van Halle werd door de Halse verenigingen dit jaar genomineerd als één van de drie kandidaten, iets waar we als Broederschap zeer fier op zijn. We mochten alvast op het podium onze Broederschap voorstellen.

Wij zijn dan ook zeer blij dat de organisatie van het jubeljaar “Halle, 750 jaar Mariastad” door de verenigingen en door de stad werden gesmaakt. Wij danken alle Halse verenigingen die in eender welke vorm meegewerkt hebben aan het jubeljaar.

Vind ons ook op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.